Menyecske ruhák 2021-02-03T07:35:15+00:00

Menyecske Ruháink

A hagyományok szerint a menyasszony éjfél után kis időre eltűnik, és a menyasszonyi ruhát menyecskeruhára cseréli, hiszen éjfél után 1 perccel már nem menyasszony, hanem feleség.

A hagyományokon kívül a ruhacsere másik érthető oka a kényelem és a komfort, mivel a ceremónia során viselt menyasszonyi ruhában nehezebb a mozgás, nagyon kell figyelni a ruha épségére, ami jelentősen korlátozza a menyasszonyt a felhőtlen szórakozásban.

A hagyományos menyecskeruha piros vagy bordó színű, szabását tekintve sokféle típus közül választhatunk. Egyre többen választanak az alkalomra testhez álló, szexisebb ruhákat, de természetesen a konzervatívabb darabok is töretlen népszerűségnek örvendenek napjainkban is.

Díszítés tekintetében is nagy különbségeket figyelhetünk meg, van akinek a magyaros díszítés, van akinek a visszafogott megjelenés, van akinek a csipkés fazon tetszik igazán, kínálatunkban mindegyik típusból többféle ruha is megtalálható.

A ruhapróba során ügyeljünk rá, hogy a kiválasztott ruha kényelmes legyen, számoljunk azzal, hogy a ruha viselésekor már túl vagyunk az esküvői menün, ezért egy két plusz centivel érdemes kalkulálni, nehogy levegő nélkül kelljen átvészelni az estét.

Menyecske Ruha 1

menyecske ruha 1

Menyecske Ruha 3

menyecske ruha 3

Menyecske Ruha 4

menyecske ruha 4

Menyecskeruha 25

menyecske ruha 25

Menyecskeruha 13

menyecske ruha 13

Menyecskeruha 15

menyecske ruha 15

Menyecskeruha 22

menyecske ruha 22

Menyecskeruha 24

menyecske ruha 24

Vedd fel velünk a kapcsolatot, ha kérdésed van, vagy jelentkezz ruhapróbára!

Szofi Esküvői Ruhaszalon

1067 Budapest Teréz körút 29 földszint 8.

Nyitvatartás:

Hétfő – péntek: 11 – 19 h -ig

Szombat: 10 – 14 h -ig

Telefon:

+36 – 70 673 3663

 E-mail:

szofiszalon@gmail.com