Menyasszonyi Ruha szabásvonalak: Hercegnő Stílus

Az esküvői ruha kiválasztása során az egyik legfontosabb szempont a ruha szabásvonala. Az egyik legnépszerűbb és klasszikusabb szabásvonal a hercegnő stílus. Ez a stílus a romantika és a mesebeli megjelenés megtestesítője. Ismerjük meg részletesebben, hogy miben rejlik a hercegnő stílus és milyen testalkathoz passzol leginkább!

A Hercegnő Stílus Jellemzői:

  • Bő szoknya: A hercegnő stílusú ruháknak jellemzően bő, tündérmesés szoknyájuk van, amelyek alatt sokszor tüllrétegek találhatók. Ezek a szoknyák általában A-vonalúak, azaz az alsó részük szélesedik.
  • Díszítések: Gyakoriak a hercegnő stílusú ruhákon a csipkék, gyöngyök, strasszkövek és virágok díszítései. Ezek a részletek tovább emelik a ruha romantikus hangulatát.
  • Felsőrész: A felsőrész lehet csipkés vagy hímzett, és általában testhezálló. A dekoltázs lehet mélyebb, vagy magasabb, a menyasszony igényeinek és testalkatának megfelelően.
  • Csipke ujjak: Néhány hercegnő stílusú ruha csipke ujjakkal rendelkezik, ami további romantikus érzetet kelt.

Kinek Ajánlott?

A hercegnő stílusú ruha a telt idomokkal rendelkező nőknek és azoknak ajánlott, akik egy igazán álomszerű és romantikus megjelenést szeretnének az esküvőjük napján. A bő szoknya optikailag karcsúsítja az alakot, és elrejti a test alsó részének esetleges tökéletlenségeit. A magasabb nők is jól mutathatnak ebben a stílusban, mivel a hosszú szoknya kiemeli a magasságukat.

Menyasszonyi Ruha szabásvonalak: A-vonalú Stílus

Az A-vonalú stílusú ruhák a menyasszonyi ruhák egyik legnépszerűbb és időtlen szabásvonala. Ezek a ruhák kedvezően kiemelik a női idomokat, és sokféle testalkathoz passzolnak. Ismerjük meg, mi jellemzi az A-vonalú stílust és kinek ajánlott!

Az A-vonalú Stílus Jellemzői:

  • Vonzó szoknya: Az A-vonalú ruhák alul szélesednek, olyan alakot formázva, mint egy nagybetű „A”. A szoknya sima, nincsenek túlzó díszítések vagy redők.
  • Kényelmes viselet: Ezek a ruhák általában kényelmesek és könnyűek, így ideálisak hosszabb esküvők esetén is.
  • Változatos felsőrész: A felsőrész változatos lehet, a csipkés és díszített változatoktól az egyszerűbb és letisztultabbakig.
  • Deréktól bővülő: Az A-vonalú ruhák általában a derékvonalnál bővülnek ki, ami kiemeli a karcsú derekat.

Kinek Ajánlott?

Az A-vonalú stílusú ruhák szinte minden testalkathoz illenek. Az alul szélesedő szoknya kiválóan elfedheti az alak egyenetlenségeit és hangsúlyozza a női idomokat. Magasabb nők is bátran választhatják ezt a stílust, mivel a hosszú szoknya kiemeli a magasságukat. Azoknak is ideális választás lehet, akik klasszikus és időtlen megjelenést szeretnének.

Kedvet kaptál? Jelentkezz be ruhapróbára, várunk szeretettel Körúti szalonunkban! Telefonszámunkért kattints ide! Mentsd el névjegyként: Szofi Szalon Körúton 🤗

2023-10-04T12:01:24+00:00