Szofi Esküvői Ruhaszalon – Fontos Nyitvatartási információk

Kedves Menyasszonyok!

 

Átérezzük, hogy a koronavírus vészhelyzet miatt sokan arra kényszerültök, hogy elhalasszátok az esküvő napját. Sajnos azzal is tisztában vagyunk, hogy többeknek is probléma lehet a munkahelyek vonatkozásában. Megértjük azt is, hogy ha meg is tartjátok az esküvőt, nem a menyasszonyi ruhára akartok sok pénzt áldozni.

A Szofi Esküvői Ruhaszalon is igyekszik alkalmazkodni a kialakult helyzethez. Nekünk is elsődleges szempont a saját közvetlen környezetünk és a Nagy Napra készülők egészsége, a járvány terjedésének csökkentése.

Ezért is úgy döntöttünk, hogy menyasszonyi ruhaszalonunk a veszélyhelyzet idejére ideiglenesen zárva tart. Természetesen a korábban megvásárolt, vagy kölcsönzött menyasszonyi ruhák igazítását, átadását ez idő alatt is elvégezzük.

Reméljük, hogy elviselhető mértékű veszteséggel átvészeljük ezt a nehéz időszakot. Időnket igyekszünk felhasználni arra, hogy fejlesszük meglevő webes honlapjainkat. Folyamatosan rakjuk fel a 2020-as menyasszonyi ruha kollekció fotóit. Nyugodtan böngésszétek a szofieskuvoiruha.hu honlapunkat. Ha megtetszik valamelyik menyasszonyi ruha, nyugodtan írjatok a szofiszalon@gmail.com címünkre.

2020.04.24.-ei nappal Budapesten bevezetik az üzletekben a kötelező maszk viselést. Véleményünk szerint az növeli mind a menyasszonyi ruhát próbálók, mind az esküvői ruha szalonban dolgozók biztonságát. Ezen túlmenően minden lehetséges módszerrel, rendszeres kézmosással, az elérhető helyek fertőtlenítésével stb. próbáljuk csökkenteni esküvői ruhaszalonunk és környezete területén a vírusfertőzés veszélyét. Ezt szolgálja az is, hogy egyszerre csak egy menyasszony és maximum egy kisérő lehet esküvői ruhaszalonunkban.

Reméljük, hogy ezek elegendőek lesznek az esküvői ruhaszalon minél hamarabb történő kinyitásához. Valószínű, a kijárási korlátozás miatt, menyasszonyi ruhaszalonunk normál nyitvatartása csak du. 3-ig lesz, de előzetes egyeztetés alapján más időpontban is fogadhatjuk Menyasszonyainkat.

Reményeink szerint hamarosan ismét megnyithatjuk a Budapest Teréz körút 29. fszt.6 számon található esküvői ruhaszalonunkat. Továbbra is ingyenes a ruhapróba, és helyszínen eldöntheted, hogy megvennéd, vagy inkább kölcsönöznéd azt a ruhát, amelyben a legjobban érzed magad a Nagy Napon, és Te is belépj a Szofis Menyasszonyok megelégedett csapatába.

A nyitás napját feltesszük a Szofi Esküvői Ruhaszalon által használt médiákra (facebook, Instagram, google stb.).

Mindenkit nagy szeretettel, és figyelmes kiszolgálással várunk!!

Addig is böngésszétek menyasszonyi ruhaszalonunk kínálatát és ha valamelyik ruha megtetszett, bátran írj egy üzenetet nekünk a KAPCSOLAT oldalunkon keresztül!

2020-04-27T11:59:30+00:00