Kedves Menyasszonyok!

Szofi Esküvői Ruhaszalon – Ismét normál nyitvatartás!

Átérezzük, hogy a koronavírus vészhelyzet miatt sokan arra kényszerültök, hogy elhalasszátok az esküvő napját. Sajnos azzal is tisztában vagyunk, hogy többeknek is probléma lehet a munkahelyek vonatkozásában. Megértjük azt is, hogy ha meg is tartjátok az esküvőt, nem a menyasszonyi ruhára akartok sok pénzt áldozni.

A Szofi Esküvői Ruhaszalon is igyekszik alkalmazkodni a kialakult helyzethez. Nagy örömünkre szolgál, hogy a menyasszonyi ruhaszalonunk meghatározott feltételek mellett ismét kinyithat.

2021. április 12-től ismét normál nyitvatartással működik a Budapest Teréz körút 29. fszt.6 számon található esküvői ruhaszalon. A torlódások elkerülése érdekében, kérjük előzetesen egyeztessetek időpontot!

Üzletekben kötelező maszk viselés. Ezen túlmenően minden lehetséges módszerrel, rendszeres kézmosással, az elérhető helyek fertőtlenítésével stb. próbáljuk csökkenteni esküvői ruhaszalonunk és környezete területén a vírusfertőzés veszélyét. Ezt szolgálja az is, hogy egyszerre csak egy menyasszony és maximum két kisérő lehet esküvői ruhaszalonunkban.

Továbbra is ingyenes a ruhapróba, és megtalálod azt a ruhát, amelyben a legjobban érzed magad a Nagy Napon, és Te is belépj a Szofis Menyasszonyok megelégedett csapatába.

Mindenkit nagy szeretettel, és figyelmes kiszolgálással várunk!!

Addig is böngésszétek menyasszonyi ruhaszalonunk kínálatát és ha valamelyik ruha megtetszett, bátran jelentkezz be ruhapróbára, vagy írj egy üzenetet nekünk a KAPCSOLAT oldalunkon keresztül!

2021-04-15T08:19:21+00:00