Plus Size Álomesküvő: Szofi Menyasszonyi Ruhaszalon Blog

A Plus Size méret ikonjának új menyasszonyi ruha kollekcióját mutatja be Nektek a Szofi Menyasszonyi Ruhaszalon blog

A Szofi menyasszonyi ruhaszalon összes szakembere pontosan tudja, mennyire fontos egy nő életében a Nagy Nap. Tudja tehát a Szofi menyasszonyi ruhaszalon azt is hogy menyasszonyaink olyan gyönyörűek akarnak lenni ezen a jeles napon amennyire csak lehet. 🙂

A tökéletes menyasszonyi ruha megtalálása azonban néha trükkös feladat tud lenni, ezt jól tudjuk a Szofi menyasszonyi ruhaszalonban. És ez fokozottan jellemző a nőiesebb, teltebb vonalú hölgyekre.  A Szofi menyasszonyi ruhaszalon tapasztalatai szerint is igaz és valós a jelnség, miszerint a konfekció méret nem ideális az összes Menyasszonyunk számára. Nem csodálkozunk tehát hogy több és több tervező vállalja a nemes feladatot hogy Plus Size menyasszonyokra gondolva terveznek csodálatos ruhakölteményeket.

Itt érkezünk el a Szofi menyasszonyi ruhaszalon legfrissebb bejegyzésében a Plus Size ikonjához. Ashley Graham állapotosan sem lógatta a lábát, helyette a Pronovia menyasszonyi ruhaszalonnal közösen megalkotta csodálatos kollekcióját. Lássuk hát!

A Szofi menyasszonyi ruhaszalon szakértőjének talán első számú kedvence az Ashley Graham menyasszonyi ruha kollekcióból ez a mély dekoltázsú, csipkés darab, aminek trükkje az, hogy mintájának köszönhetően erősen karcsúsító optikai hatása van.

Modern, minimalista a stílusod? Meg tudjuk érteni, a Szofi menyasszonyi ruhaszalon több szakértője is odavan ezért a stílusért. Akkor ez a modell Ashley kollekciójából biztosan tetszeni fog:

A Szofi menyasszonyi ruhaszalon másik nagy kedvence: a hercegnő kinézet. Nagy örömünkre ez a látszat is megtalálható Ashley kollekciójában 🙂

A Szofi menyasszonyi rhaszalon egyöntetű véleménye hogy a csipke, és főleg a virágos csipke minden Kedves Menyasszonyunknak jól áll. A csodálatos tüllel pedig igazi hercegnős hatást ér el ez a csodálatos menyasszonyi ruha. 🙂

Valóban nagyon ki van találva ez a kollekció, minden menyasszonyi ruha fazon szerepel benne ami a jelenlegi esküvői ruha divatban friss és menőnek számít.

Ilyen a Szofi menyasszonyi ruhaszalon szakértői szerint a sellő fazon is. Szerencsére erről sem kell szomorúan lemondaniuk a teltebb hölgyeknek, egy nagyon okos és szemfüles megoldással ez is csodásan fog mutatni minenkin.

A kollekció megalkotói a Plus Size méretű Menyasszonyokon kívül a karcsúbb hölgyeket is szem előtt tartották, és sikert is arattak vele mert a lájkolások alapján a közönségnek ez volt az egyik kedvenc darabja.

De miért is kellene megakadnunk a túl klasszikus hangulatnál? Extravagáns vagy? A Szofi menyasszonyi ruhaszalon szakértője kifejezetten bíztat hogy az legyél, tűnj ki, legyen formabontó az esküvőd! Ha így gondolkosz, azon Kedves Menyasszonyok közé tartozol akiknek ez a kompozíció készült:

Színek, árnyalatok, textúrák, formák: ezeknek a játékát, a varióciókban kísérletezést nagyon szereti a Szofi menyasszonyi ruhaszalon összes tanácsadója. Úgy tűnik, Ashley is 😉

Ashley Graham kollekciójának darabjai hihetetlenül részletesek és valóban a legutóbbi esküvői ruha divatot tükrözik. Modern megjelenésük ellenére azonban örök darabok lesznek a Szofi menyasszonyi ruhaszalon véleménye szerint. Csodálatos munka, gratulálunk nekik!

Szeretnél további gyönyörű menyasszonyi ruha költeményeket böngészni? Kattints ide, válaszz kategóriát és nézd meg gyönyörű ruháinkat!

2020-01-14T13:01:32+00:00