Egyszerűen ÉLÜNK HALUNK ezért az árnyalatért a Szofi esküvői ruhaszalonban!

 

Szofi Esküvői Ruhaszalon Tipp: Színárnyalatok melyek megadhatják esküvőd témáját is akár!

 

Ha Te az a Menyasszonyunk vagy, aki imádod a legfrissebb, legtrendibb dolgokat és szeretnéd ha Esküvőd is a legfrissebb legyen esküvői ruhaszalonunk segítségével. Akkor ezt imádni fogod, a Szofi Esküvői Ruhaszalon bemutatja Neked 2019 pantone színárnyalatát: a Living Coral!

Esküvői ruhaszalonunk véleménye szerint tökéletes választás ez az üde, Nyári szín. Azoknak a Menyasszonyainknak, akik alaptermészetük szerint is szeretnek eltérni a megszokottól, nekik ajánljuk ezt a bátor árnyalatot. Egyáltalán nem egy megszokott esküvői árnyalat, habár korábban egy hasonló árnyalatot már ajánlott Nektek Menyasszonyi Ruhaszalonunk egy korábbi cikke. Akkor azt ajánlotta a Szofi Esküvői Ruhaszalon, hogy bátran válaszd ezt, vagy ennek enyhén vibrálóbb, barackosabb árnyalatát, ha úgy mész esküvőre hogy nem Te vagy a menyasszony, tehát meghívott vendégként 🙂 Esküvői Ruhaszalonunk véleménye szerint akkor sem kell lemondanod erről a csodálatos színárnyalatról, ha a Te menyegződről van szó. Esküvői ruhaszalonunk szakértője bíztat rá: válaszd ezt a színt témaszínnek ha egy igazán egyedi esküvőt szeretnél! 🙂

A csodálatos, elevenen lüktető vízalatti ökoszisztéma által inspirálva, ezt a halvány narancs-arany árnyalatot a Pantone a barátságos, társasági és a szellemes, ötletes jelzőkkel jellemezte.  „Ez az energizáló árnyalat elősegíti a könnyed tevékenységek beindulását”, magyarázza nekünk a Pantone weboldala.

Mindez remekül hangzik. Kicsit ködös szöveg de valljuk be, remekül hangzik. Nézzük hogy mit is lehet vele ténylegesen kezdeni az élő gyakorlatban!

 

Szofi Esküvői Ruhaszalon szín tipp: Az Elő Korall.

Esküvői Ruhaszalonunk szerint nem kell totál narancssárgába borítanod az egész esküvődet ahhoz hogy ügyesen megjátszd 2019 árnyalatát. Esküvői Ruhaszalonunk teljes mértékig egyet ért a bölcsességgel, amellyel minden stílusban valamennyire is jártas ember tisztában van: a kevesebb több, az ördög a részletekben rejlik.

Eszerint járj el Te is! Használhatod az árnyalatot egy minimalista menyasszonyi ruha mellett az esküvői csokrodban, vagy éppen az ültető kártyák feliratozásában. Esküvői Ruhaszalonunk szakértője szerint ezek az apró kis akszentek annak elenére hogy mennyire kevés részét képezik a teljes képnek, még így is átvisznek egy markáns állásfoglalást. Vagy, esküvői ruhaszalonunk szakértője szerint mehetsz egy bátor kört az egésszel és választhatod akár a ceremónia hátterének is ezt a csodás színárnyalatot. A ceremoniális hátterek alkalmazásáról a Szofi Esküvői Ruhaszalon blogjának egy későbbi cikkében olvashatsz majd bővebben, maradj velünk 😉

 

Az Élő Korall alkalmazása gyakorlatban

 

Szakértőnk szerint totálisan szerelmes momentán ebbe az árnyalatba legyünk őszinték, így hát össze szedtünk Nektek 11 (jelen cikk írójának szerencseszáma 😉 ) esküvői részletet a 2019-es Év Színének alkalmazásához.  Íme a Szofi Menyasszonyi Ruhaszalon gyűjteménye.

 

Szofi Esküvői Ruhaszalon színtipp: Üdvözlő tábla

Egy esküvői üdvözlő tábla, menyasszonyi ruhaszalonunk szakértője szerint ideális választás ahhoz hogy már az első pillanatokban megismertesd kedves vendégeiddel a Nagy Nap témaszínét.

Szofi Esküvői Ruhaszalon színtipp: ceremónia program

A képen látható programkártya kiváló a színtémamegismertetéséhez a vendégekkel, a korall, pink és citromsárga árnyalataival. A korall színt kisebb dózisokban, például az ültető kártyákon csak a számoknál használva, esküvői ruhaszalonunk szerint nagyszerűen bele olvaszthatod az összképbe, anélkül hogy túlzásba vinnéd.

Szofi Esküvői Ruhaszalon színtipp: a menyasszonyi csokor

Mennyire csodás egy színtémához passzoló menyasszonyi csokor, nem igaz? A Szofi esküvői ruhaszalon szakértője szerint egy hasonló kompozíció tökéletes választás a Nyár menyasszonyának, aki szeretné magával vinni a napsütést is ahogy előre sétál a násznép közt.

Szofi Esküvői Ruhaszalon színtipp: A háttér.

Ez a gyönyörű pár krizantém virágokat variált össze korall, sárga, narancs és fakó rózsaszín színekben, ezzel biztosítva hogy a szertartás háttere egy üde színfoltja legyen az esküvőjüknek.

Szofi Esküvői Ruhaszalon színtipp: Falak

Csak rajta, nyugodtan ragadtasd el magad a fali dekorációval, menyaszsonyi ruhaszalonunk kifejezetten bíztat a színezésre! Ez a modern, kétszínárnyalatú dekoráció biztosan emlékezetessé teszi az estét a vendégeid számára – és az is biztos hogy rengeteg Insta készül egy ilyen vibráló dekoráció előtt 😉

Szofi Esküvői Ruhaszalon színtipp: a koszorúslány ruha

Menyasszonyi ruhaszalonunk tippje: használd ezt a csodás színt hogy a tündérien túlméretezett virág mintában elrejtett színnel tökéletesen a ceremónia részévé varázsold Menyecske barátnőidet. Imádni fogják a rendezvényen készült Instáikat 😉

Szofi Esküvői Ruhaszalon színtipp: Lámpások, világító kiegészítők: Ragyogjon fényárban a lakodalmad sötétedés után is 🙂

Ha ezt a csodás árnyalatot ombré-stílusban alkalmazod esküvődön, például a lámpásokban, azzal is egy igazán emlékezetes fot hátteret varázsolhatsz bármelyik falfelületből.

Szofi Esküvői Ruhaszalon színtipp: elérkeztünk talán a legfontosabbhoz: a Torta 🙂

Ez aztán igen! Egy ilyen modern és emiatt végtelenül ízléses, visszafogott tortát csakis ajánlani tud menyasszonyi ruhaszalon szakértőnk!

Színtipp: a lazuló szekció 😉

Élénkítsd fel a társalkodó sarkokat a csodálatos Élő Korall színnel, javasolja esküvői ruhaszalon szakértőnk! A citrusos kiegészítők kifejezetten jól állnak ehhez a színhez a patio vagy más ücsörgős rész díszítéséhez, javasolja menyasszonyi ruhaszalonunk szakértője.

Színtipp: nem fogod elhinni: A Menyasszonyi ruha!

Esküvői ruhaszalon tipp: ha nemtradicionális menyasszonyok táborát gazdagítod, és vágysz valami másra és színesebbre, egy hasonló, naplemente árnyalatú ruhától ganatáltan eláll mindenki lélegzete, a legjobb értelemben 😉

Szofi Esküvői Ruhaszalon színtipp: a Boutonniere

Végezetül, ne hagyd ki a jóból szeretett Vőlegényedet sem: a Szofi esküvői ruhaszalon tippje: vond bele párodat is az alaposan kidolgozott szín témába egy ragyogó, világos, vibráló gomblyuk betűzővel! Hidd el, megéri a harc amíg meggyőzöd hogy vállalja 😉

Köszönjük hogy velünk tartottál az eddigi leghosszabb cikkünkben, ha inspiráló volt, böngész csodálatos menyasszonyi ruháink kínálatát! Várunk rihapróbára! 😉

2019-11-08T16:08:13+00:00