Szofi esküvői ruha szalon Blog: Esküvői divat uraknak!

Sziasztok Kedves Menyasszonyaink! A Szofi Esküvői Ruhaszalon Blogját olvassátok, ahol most egy szokatlan témával szeretne esküvői ruhaszalonunk ellátni titeket információkkal 🙂

Esküvői ruhaszalon Tipp: 15 stílusos öltöny Nyári / Tavaszi esküvőre 20020-ra

 

A Szofi Esküvői Ruhaszalon igyekszik ezúttal Menyasszonyaink férfi testvérének, vagy akár fiatalos apukájának 😉 segíteni a megfelelő öltözék kiválasztásában. Esküvői ruha szalonunk válogatásának böngészéséhez jó szórakozást kívánunk 🙂

Menyasszonyi ruhaszalonként tisztában vagyunk vele, hogy amikor esküvői divatról van szó, a férfiak húzzák a rövidebbet a választások terén. Egyszerűen nincs olyan széles választék (még a Szofi menyasszonyi ruhaszalonban sem 😉 ) az urak számára mint a Hölgyek számára. Menyasszonyi ruhaszalonunk ruhákat, kétrészes szetteket, sőt még kezeslábasokat is ajánlott már Kedves Menyasszonyainknak. A Szofi Menyasszonyi ruhaszalon szakértői tisztában vannak vele hogy a variációk száma nagyjából végtelen. De mi van az urakkal? Menyasszonyi ruhaszalonunk úgy látja ezt hogy hacsak nem szigorúan szmoking a dresszkód a menyegzőre, akkor menyasszonyi ruhaszalonunk szerint az egyetlen járható út egy jól megválasztott öltöny.

A Szofi menyasszonyi ruhaszalon véleménye: Attól hogy adott az öltözék, menyasszonyi ruhaszalonunk szakértői szerint még nem kell lemondani az egyediségről és stílusosságról!

A Tavaszi és Nyári esküvők roppant idillikusak tudnak lenni: kellemes idő, friss virágok, a megújulás hangulata a levegőben – ám menyasszonyi ruhaszalonunk jól tudja hogy azon uraknak akik öltönyt szeretnének viselni egy menyegzőn, bizonyos darabok menyasszonyi ruhaszalonunk szakértői szerint jobb választást jelentenek a meleg időben.

Menyasszonyi ruhaszalonunk tippje:

A Szofi menyasszonyi ruhaszalon szerint a melegebb hónapokban ideálisabb választás egy világosabb színű öltöny. Menyasszonyi ruhaszalonunk a bézs, homokszínű és világos szürke árnyalatokat is ajánlja például. A Szofi menyasszonyi ruhaszalon anyagválasztás szempontjából egyértelműen a vékonyabb anyagokat ajánlja. Például menyasszonyi ruhaszalonunk szakértőinek nagy kedvence ebben a kategóriában a lenvászon és a könnyű Olasz gyapjú. Menyasszonyi ruhaszalonunk szerint ezek az anyagok sokkal lengébb, élhetőbb öltözéket adnak ki a klasszikus öltöny alapanyagoknál. Abban az esetben amikor a hőmérséklet kifejezetten fontos tényező. Arról nem is beszélve hogy a Szofi menyasszonyi ruhaszalon tapasztalatai szerint ezek a színek és anyagok sokkal harmonizálóbb megjelenést kölcsönöznek a helyszínnel. Amikor a helyszín egy természetközeli hely például. Menyasszonyi ruhaszalonunk szakértői nem félnek a bátrabb megoldások alkalmazásától sem, ellenkezőleg! Fiatal urak számára menyasszonyi ruhaszalonunk bátran ajánlja egy skinny, vagy shrunken fit nyári öltöny megkockáztatását is.

Azon uraknak akik nem félnek a bátor színhasználattól, menyasszonyi ruhaszalonunk tapasztalata hogy a zöld árnyalatai jól bizonyítottak ebben a felhozatalban és menyasszonyi ruhaszalonunk divatszakértője szerint a piros/vörös árnyalatai is divatosak lesznek 2020 nyarán, azon uraknak akik igazán markáns állásfoglalást szeretnének tenni. A rozsda árnyalatai és a barnás-vöröses árnyalatok a Szofi menyasszonyi ruhaszalon szerint kifejezetten divatos megjelenést kölcsönözhetnek, hiszen egy menyegző annak ellenére hogy formális esemény, ne feledjük hogy egy örömteli vidám alkalom is egyúttal. Menyasszonyi ruhaszalonunk tartogat a tarsolyában egy ajánlatot azon urak számára is akik szeretnének merészek, na de nem ennyire merészek lenni. Ők választhatnak egy hagyományosabb alapszínű öltönyt, amiben egy visszafogottabb mintának van egy vidámabb, nyáriasabb színe.

Akármelyik, menyasszonyi ruhaszalonunk által javasolt verzió is legyen szimpatikusabb, a következő inspiráció fotók közül biztos midnenki talál olyat amelyet szívesen viselne testvére, sógornője esküvőjén 😉

Íme tehát a Szofi menyasszonyi ruhaszalon inspirációs gyűjteménye uraknak, 2020 Tavasz Nyár:

Örülünk hogy a Szofi menyasszonyi ruhaszalon cikkeivel segíthetünk Neked. Eligazodni az esküvői divat és protokoll széles nagy világában, tarts velünk legközelebb is! 🙂 Addig is gyönyörködhetsz menyasszonyi ruha költeményeinkben, kattints ide és válaszd ki kedvencedet! Ha pedig megvan, bátran jelentkezz be ruhapróbára, szeretettel és szívesen látunk menyasszonyi ruhaszalonunkban!

2019-11-25T23:08:29+00:00