Köszöntünk titeket ismét esküvői ruhaszalon inspirációs cikk sorozatunkban! A Szofi Esküvői Ruhaszalon ezekkel a bejegyzésekkel szeretne segíteni Nektek a legideálisabb menyasszonyi ruha kiválasztásában. Sorozatunk harmadik részében tovább tárgyaljuk a menyasszonyi ruha kiegészítőit!

 

Szofi Esküvői Ruhaszalon tipp: A mindörökké divatos fülbevaló

 

Hasonlót tudunk ajánlani Nektek a fülbevaló viselettel kapcsolatban is a Nagy Napon. Mint amire esküvői ruhaszalonunk bátorított Titeket a nyaklánccal kapcsolatban is. Minél letisztultabb, minimalistább, vagy éppen pont pénztárca kímélősége miatt egyszerűbb ruhát választottál. Annál komolyabb drámát érhetsz el ( a jó értelemben vett fajtából 😉 ) egy ügyesen megválasztott fülbevalóval. A Szofi Esküvői Ruhaszalon szívesen segít Neked esküvői ruhaszalonunk kínálatából kiválasztani a számodra legmegfelelőbb darabot a fülbevaló esetében is. Ugyanúgy ahogy esküvői ruhaszalonunk segítségedre lehet a Szofi Esküvői Ruhaszalon kínálatából a legjobb nyakláncot is kiválasztani. Kérdezd esküvői ruhaszalonunk szakértőit erről és segítenek! 😊

Legyél nyugodtan bevállalós amikor esküvői ruhaszalonunk segítségével kiválasztod a nagy napon viselt fülbevalódat, nyugodtan válassz akár egy vállig érő, merész darabot, vagy egy nagy virágos hófehér hercegnős darabot!

Szofi Esküvői Ruhaszalon tipp: Farmerkabát! Őrület.

 

Ezt már tényleg azoknak a Menyasszonyainknak ajánljuk, akikről családjuk és ismerőseik is pontosan tudják hogy mindig is lazák, bevállalósak, rebellisek voltak. Így hát nem fog senki meglepődni amikor felkapsz egy farmer dzsekót az esküvői ruha költemény fölé, amikor már a kinti lakodalom során elkezd lehűlni az este 😉

Figyelmébe ajánljuk Kedves Menyasszonyainknak azt a hatását a farmer dzsekinek, hogy mennyire jól mutat a fotókon a Szofi Esküvői Ruhaszalon szakértői szerint is. A profi fotókon nagyon jó mélységei tudnak lenni a denom kék színnek és igazán megadja az esküvői fotóknak azt a vagány hangulatot amit mindenki imádni fog aki utólag nézegeti majd az esküvői fotóitokat 😊 Viseld a koszorúslányokkal együtt hogy egy igazi „csaj banda” legyetek legjobb barátnőiddel az esküvői forgatagban!

Szofi Esküvői Ruhaszalon tipp: Erős karakterű cipő

 

Talán esküvői ruhaszalonunk kínálatából a menyasszonyi ruha után a cipő a legmarkánsabb darabja a menyasszonyi ruha kompozíciódnak. Esküvői ruhaszalonunk azt javasolja Kedves Menyasszonyainknak. Ne essetek abba a hibába hogy azt gondoljátok, a cipő nem olyan fontos, hiszen állandóan rá fog lógni a ruha. Tudjuk hogy az ördög a részletekben rejlik. Ezért menyasszonyi ruhaszalonunk véleménye az, hacsak egy-egy pillanatra is villan meg a cipőd, akkor is elképesztő sokat tud hozzátenni a teljes összhatáshoz.

Sorozatunk folytatódik, tartsatok velünk legközelebb is! Kedvet kaptál? Böngészd esküvői ruhaszalonunk csodálatos menyasszonyi ruha költeményeit, kattints ide a ruhákért!

2019-11-25T23:36:53+00:00