Kedves Menyasszonyaink, üdvözlünk Titeket ismét a Szofi Esküvői Ruhaszalon blogján!

 

Előző bejegyzésünkkel befejeződött a Szofi Esküvői Ruhaszalon eddigi leghosszabb cikk sorozata, amelyben esküvői ruhaszalonunk alaposan körüljárta azt a témát, hogy egy esküvői ruhaszalon szerint milyen szempontok alapján érdemes esküvői ruhát választani.

Örömmel kezd bele esküvői ruhaszalonunk következő cikkünkbe, amely a kiegészítőkre és a minél egyénibb, hangsúlyosabb kellékekre koncentrál!

 

Szofi Esküvői Ruhaszalon tippek: Bevezető

 

Ma már a legtöbb szalon kínál szép kiegészítőket esküvői ruha költeményedhez. (Amely ruha kiválasztásában a Szofi Esküvői Ruihaszalon előző cikk sorozata sokat segíthet Neked!)

A modern menyasszonyi ruha kompozíciók korát éljük, ma már nem csak a tradicionális menyasszonyi megjelenés az elfogadott.

 

Mondjuk ki bátran: fénykorát élik az esküvői ruha divatban is a kiegészítők, minél karakteresebb, minél hangsúlyosabb, annál felejthetetlenebb megjelenést kölcsönöz menyasszonyi ruha választásodnak. Természetesen egy odafigyelő esküvői ruhaszalon figyelmeztet a veszélyekre is: ahogy arra a Szofi Esküvői Ruhaszalon egy korábbi cikkében már kitértünk, a menyasszonyi ruha díszítésével, az esküvői ruha kiegészítőkkel nagyon óvatosan érdemes bánni. Könnyedén át lehet esni a ló túloldalára és egy csicsásra díszített menyasszonyi ruha összeállítással elveszíteni az esküvői ruha megjelenésének meghittségét és egy bazári kinézetű menyasszonyi ruha összeállítást összehozni. A Szofi Szalon segítőkész munkatársai segítenek Neked a menyasszonyi ruha választásodhoz legjobban illő kiegészítők kiválasztásában is. Nem könnyű elnavigálni magadat a különböző gyöngyök, kristályok, strasszok világában de esküvői ruhaszalonunkban szívesen segítünk.

Addig is, most bemutatunk Neked pár lehetőséget amelyeket szeretettel ajánl Neked  Szofi Szalon szakértője.

Tipp: Köpenyek, palástok

 

Ki mondta hogy csak a fiúk lehetnek szuperhősök? Nyugodtan választhatod a Nagy Napot arra hogy Te magad is azzá válj 😉

A 2019-es év menyasszonyi ruha divatjának egyik hangsúlyos eleme az esküvői ruha szalonokban a köpenyre hajazó kompozíciók. Nem elég hogy hatalmas drámát adnak menyasszonyi ruha választásodhoz, de ráadásul egy nagy adag nemesi megjelenést is kölcsönöznek esküvői ruha választásodnak.

Érdemes a Szofi Szalon menyasszonyi ruhái és azok kiegészítői közül egy könnyebb alapanyagú darabot választani, csodálatos légies látvány lesz ahogy egy kicsit elkapja a szél és könnyed táncot fog járni körülötted ahogy mozogsz esküvői ruha költeményedben.

Tipp: haj és fejdíszek

Esküvői ruhaszalonunkból a fátylon kívül más fejdíszeket is választhatsz menyasszonyi ruha variációdhoz. Most már számos dísz lapu esküvői ruhaszalon kínálatunkban amelyek új lehetőséget adnak Neked menyasszonyi ruha szetted feldobására.

 

Tartsatok velünk a Szofi Esküvői Ruhaszalon új cikksorozatának második részében is, amelyben esküvői ruhaszalonunk további jó tanácsokkal lát el Benneteket! Addig is, böngésszétek csodálatos menyasszonyi ruha kollekciónkat ITT! Szeretnétek keresni egy szép menyecske ruhát is? Kattints IDE pés találd meg a megfelelőt 😉

2019-11-25T23:49:02+00:00