Sziasztok Kedves Menyasszonyaink! Köszöntünk Titeket esküvői ruhaszalonunk cikk sorozatának második részében.

 

Ebben a sorozatban a Szofi Esküvői Ruhaszalon igyekszik segíteni Nektek a legjobb, legkarakteresebb kiegészítőket megtalálni csodálatos menyasszonyi ruha költeményetekhez.

 

Szofi Esküvői Ruhaszalon tipp: a frizura

 

Előfordulhat hogy nehezen jutsz önmagaddal egyetértésre a frizurát illetően a nagy napra. Ebben az esetben is segítenek a kiegészítünk, esküvői ruhaszalonunk szívesen segít Neked a legjobb megtalálásában!

 

Ha nehezen találod meg a legjobb frizura választást, esküvői ruhaszalonunk azt javasolja, marad a klasszikusabb viseleteknél és dobd fel egy fejdísszel, koszorúval vagy fejpánttal frizurádat.

 

A Szofi Esküvői Ruhaszalon egyetértésben van abban, hogy érdemes esküvői ruhaszalonunk kínálatában megtalált fejdísszel tovább pontosítani a megjelenésed stílusát, a koncepciót amit kitaláltál magadnak a Nagy Napra. A lehetőségek gyakorlatilag kimeríthetetlenek, annyi variáció kipróbálásában tud segíteni esküvői ruhaszalonunk hogy látszólag sosem ér véget 😉

Szofi Esküvői Ruhaszalon tipp: egy jól megválasztott nyaklánc

 

Természetesen segíthetünk egy ügyesen megválasztott, disztinktív megjelenésű, karakteres nyakba való kiválasztásában is. Hiszen esküvői ruhaszalonunk pontosan tudja mennyire markánsan tudod befolyásolni menyasszonyi ruha kompozíciódat egy ügyesen választott ékszerrel.

Például, kínálatunkban bőven megtalálható letisztult, minimalista vonalú esküvői ruha költeményeket teljesen megváltoztat összkép szempontjából egy hangsúlyos nyakék.

Itt a jelszó: kontraszt. Használd a kontraszt teremtés drámai hatását megjelenésed felejthetetlenné tételében. Teremts kontrasztot színben, anyagban, stílusban, méretben, fazonban…. itt nehezen fordulhatsz át az ízléstelenségbe, nyugodtan engedd szabadon fantáziádat! 😊

 

Nem tetszik a kontraszt teremtés drámai ötlete? Semmi baj. Szemezgess a Szofi Szalon kínálatából olyan menyasszonyi ruha variációinkat, amelyek már alapból a nyak megoldásukkal elő vannak készítve egy hangsúlyosabb nyaklánc viseléséhez. Ebben az esetben tökéletesen bele simul esküvői ruhaszalonunk gyönyörű menyasszonyi ruha költeményének nyak részébe a Szofi Esküvői Ruhaszalon segítségével kiválasztott nyakék választásod.

Szofi Esküvői Ruhaszalon tipp: ezt nem fogod elhinni: kapucni!

 

A 2019-es esküvői ruha trendben szerepel néhány igazán rendhagyó darab is, ha gondolod, kérd esküvői ruhaszalonunk segítségét egy 3D applikációs kapucnival ellátott, igazán vagány menyasszonyi ruha választás megfontolásában.

Örülünk hogy továbbra is velünk tartotok a Szofi Esküvői Ruhaszalon cikk sorozatában, szemezgessetek menyasszonyi ruha kollekciónkból ITT 🙂

2019-11-25T23:44:08+00:00