Folytatjuk cik sorozatunkat, melynek célja feltárni az ideális Menyasszonyi Ruha titkait!

Sziasztok leendő menyasszonyok! Folytatjuk kisokos cikksorozatunkat, amelynek célja az, hogy segítsen Nektek kiválasztani a tökéletes menyasszonyi ruhát a Szofi menyasszonyi ruhaszalon kínálatából.

Az ideális menyasszonyi ruha: A szabad mozgás fontossága

Érdemes átgondolni, milyen mulatságot terveztek az esküvő utánra. Egy decens fogadás ahol szinte nem is ülsz le, vagy egy igazi klasszikus hajnalig tartó lakodalom? Nem minden ruha alkalmas ugyanis a hajnalig tartó táncolásra, tehát ez is egy fontos szempont amikor ruhát választasz a Szofi menyasszonyi ruhaszalon modelljei közül. Például az uszály is fontos lehet ebből a szempontból, mekkora mennyiségű anyagot szeretnél egész este húzni magad után. Fontos dolog hogy ne csak viselni tudd kényelmesen ruha választásodat, hanem mozogni is kényelmesen tudj benne! Kérdezd a Szofi menyasszonyi ruhaszalon kedves és közvetlen munkatársait erről és mindenben felvilágosítanak Téged! 😊

Az ideális menyasszonyi ruha: Évszak

Egy újabb kérdéskör amiről érdemes bővebben elbeszélgetned menyasszonyi ruhaszalonunk munkatársaival. Hiszen egyértelműen fontos információ a választásod szempontjából a hőmérséklet a Nagy Napon.

Nyáron vagy télen lesz az esküvőtök? Légkondicionált lesz a helyiség vagy szabadban fogjátok megtartani a ceremóniát? Ezekben a kérdésekbejn főleg az alapanyag szempontjából kérdezd a Szofi esküvői ruhaszalon munkatársainak szakvéleményét, mert ugye az a nem mindegy ebből a szempontból hogy milyen vastag lesz a ruha amit választasz. Például egy júniusi délután rettenetesen forró tud lenni, bizonyos menyasszonyi ruha alapanyag választások ilyenkor átnedvesedhetnek. Azt pedig egyetlen ara sem látja szívesen, főleg az esetleges foltokat amik megjelenhetnek a menyasszonyi ruhán. Téli esküvő esetén is tudsz érdeklődni a Szo esküvői ruhaszalon munkatársaitól gyapjú és egyéb melegebb szövetből készült esküvői ruha kompozíciók után. Ezek a menyasszonyi ruha költemények még mindig álomszépek, de nem fagysz meg bennük egy hidegebb esküvőn.

Az ideális esküvői ruha: Tisztíthatóság

A tisztíthatóság megint csak egy fontos szempont amennyiben szeretnéd ha majd lányod és unokád is a Te csodálatos költeményedben álljon oltár elé. Például, menyasszonyi ruhaszalon unk vezetője szerint, a sejem tipikusan egy olyan menyasszonyi ruha alapanyag amin az organikus eredetű színező anyagok (fűfolt, virágszirom színe) kitisztíthatatlan foltokat hagyhatnak. Érdemes tehát ezen szempontból is konzultálnod a Szofi menyasszonyi ruhaszalon munkatársaival, ebben is tudnak segíteni Neked!

Ezzel végére is értünk kifejtő és alapos cik sorozatunknak, melyben igyekeztünk mindent átadni Nektek amit a tökéletes menyasszonyi ruha kiválasztásáról tudni érdemes. Köszönjük hogy velünk tartottatok, várunk Titeket szeretettel a Szofi Esküvői Ruha Szalonban!

Reméljük sok hasznod golgot tudtál meg cikk sorozatunkból, tarts velünk továbbra is, addig pedig nézd meg csodálatos menyasszonyi ruha kínálatunkat!

 

Szeretnél bejelentkezni ruhapróbára? Hívj fel minket és találunk Neked egy közeli időpontot!

2019-11-25T23:55:01+00:00