Kedves menyasszonyok, folytatjuk cikk sorozatunkat amely segít eligazodni Nektek az esküvői ruha divat világában. Célunk hogy sorozatunk végére tökéletesen fel legyél vértezve minden tudással ami álmaid menyasszonyi ruha költeményének kiválasztásában segít! 😊

 

A tökéletes menyasszonyi ruha: Alapanyagok

 

Harmadik számú menyasszonyi ruha alapanyag kedvenc: A csodálatos hernyóselyem muszlin

Áttetsző, könnyű, vékony és a reneszánsz Franciaországot idéző anyag, csodálatos menyasszonyi ruha választás. Nélkülözhetetlen stílusjegye a minimalistább stílusú menyasszonyi ruha kompozícióknak. Széles körben alkalmazható menyasszonyi ruha anyag, hiszen jóval több féle magasságnak és alkatnak áll jól mint például egy tüll menyasszonyi ruha. Teltebb alkatú menyasszonyok számára kiváló menyasszonyi ruha választás lehet.

 

Negyedik kedvenc menyasszonyi ruha alapanyag: Hernyóselyem düsessz

A szó eredete francia és hercegnőt jelent, ez sokat elárul már előre is az ebből az anyagból készült menyasszonyi ruha stílusáról és megjelenéséről. Igazán különleges maga az anyag is, ezért egy különleges és rendhagyó menyasszonyi ruha anyag választás. Szinte a papíréval megegyező merevségű anyag, így egy friss, modern, újra gondolt alternatívája lehet az abroncsnak, ami felett már talán egy kicsit kezd eljárni az idő a menyasszonyi ruha világban. Olyan menyasszonyi ruha választás amelyet a kicsit különc, magabiztos, határozott személyiségű menyasszonyoknak ajánljuk: nekik azonban kifejezetten ajánljuk. 😉

 

Ötödik menyasszonyi ruha alapanyag kedvenc: Hernyóselyem szatén

Igazán modern menyasszonyi ruha választás az ebből az anyagból készült menyasszonyi ruha. Az eddig említett alapanyagok közül ennek a legmagasabb a fénye így azoknak ajánlott akik igazi luxus hangulatú menyasszonyi ruha választást részesítik előnyben. Mozgás közben csodálatosan szép játéka van egy ilyen anyagból készített menyasszonyi ruha költeménynek, mivel egy tömör anyagról van szó, így nem egy szállós alapanyag választás, hanem szépen libben viselője után a hernyóselyem szaténból készült menyasszonyi ruha.

 

Ezzel jó alaposan meg is beszéltük a menyasszonyi ruha alapanyag választás néhány lehetőségét, mégpedig a legkedveltebbeket. Jöjjön hát a következő szempont az ideális menyasszonyi ruha kiválasztásához:

 

Az ideális menyasszonyi ruha: Díszítettség

 

Miután a menyasszonyi ruha alapanyagát kiválasztottuk, következhetnek a díszek és apróságok, csecsebecsék. Itt rengeteg szép menyasszonyi ruha kiegészítő számításba jöhet: kristályok és kövek, fodrok, strasszok, gyöngyök, rátétek, motívumok díszíthetik a menyasszonyi ruha költeményt. A menyasszonyi ruha díszítettségénél a lehetőségek száma szinte korlátlan, egyet azonban fontos szem előtt tartani: mindent csak mértékkel! Nem szeretnéd azt hogy túldíszítettség miatt ellenkező hatást érj el és csicsás megjelenésű legyen a menyasszonyi ruha választásod.

 

Sorozatunk folytatódik, tarts velünk és segítünk az ideális menyasszonyi ruha kiválasztásban!

Kedvet kaptál? ITT megtalálod menyasszonyi ruha kínálatunkat! Hívj fel minket telefonon, jelentkezz be ruhapróbára! 🙂

2019-11-26T00:27:42+00:00