esküvői ruha és esküvői nadrág

A tökéletes esküvői ruha titkainak feltárása: második cikkünk

 

Folytatjuk sorozatunkat amely a tökéletes esküvői ruha megtalálásában segít Nektek.

 

A tökéletes esküvői ruha: Alapanyagok.

 

Nem szükséges hogy szabó-varró szakember legyél ahhoz, hogy néhány textília tulajdonságaival tisztában legyél.

A legégetőbb kérdés az esküvői ruha alapanyagával kapcsolatban: könnyű, szálldosó legyen az esküvői ruha, vagy merev testes tartású anyagból készüljön? Miután ez a kérdés eldőlt az esküvői ruha anyagával kapcsolatban, jöhet az anyag kiválasztása. Matt vagy fénylő megjelenésű esküvői ruha az álmod? Áttetsző esküvői ruha, átsejlő vagy vékony vagy vastag szerepel az elképzeléseidben?

Ha csipke esküvői ruhát szeretnél, akkor milyen fajtájú csipke jöhet szóba?

Sima egyszerű esküvői ruha az álmod, vagy egy díszítettebb esküvői ruha modellt szeretnél?

Vannak alapanyagok amelyeket a mindennapi ruháidban se favorizálsz, azok az anyagok nyilván az esküvői ruha választás szempontjából sem a legnyerőbb megoldások. Ugyanakkor ennek ellenkezőjeként az is meglehet hogy Te már régóta tudod: Csak és kizárólag a nagy, tüll esküvői ruha költemények tetszenek.

Javaslatunk az hogy írd le egy darab papírra, milyen anyagok tetszenek és milyenek nem, így már le is van írva egy irányvonal mutató a tökéletes esküvői ruha alapanyag kiválasztásához.

Most bemutatjuk a top kedvenc esküvői ruha alapanyagokat és írunk mindegyikről pár szót.

 

Első számú esküvői ruha alapanyag kedvenc: A csipke

Örök kedvenc esküvői ruha alapanyag ez a könnyed, légies anyag. Igen sok csipke ruhát találsz esküvői ruha kínálatunkban, kattints ide és válogass kedvedre! 😊 Rengeteg fajtájában lelhető fel a csipke: Vastagságában, mintájában egyaránt számtalan változata létezik. Ettől igen változatos, egyedi anyag választása lehet esküvői ruha választásodnak. Olaszországban és Franciaországban készítik a világon a legszebb csipkét. Jó esküvői ruha választás lehet a Francia csipke, amely speciális csipke szövő gépen készül különleges technikákkal.

 

Második számú esküvői ruha alapanyag kedvenc: A tüll

Az ezernyolcszázs évek közepén Viktória Királynő esküvői ruháját is tüllből készítették. Azóta nélkülözhetetlen anyaga a romantikus esküvői ruha megoldásoknak, a hercegnős esküvői ruha megvalósításoknak. Több verziójában is közkedvelt, ezek többnyira az anyag vastagságában térnek el egymástól. Ezek azt határozzák meg hogy merevebb tartású lesz az esküvői ruha, vagy lágy, leomló megjelenése lesz.

 

Folytatjuk sorozatunkat a tökéletes esküvői ruha kiválasztásáról, tarts velünk legközelebb is!

Rétegelt menyasszonyi ruha

Reméljük tetszett a cikk, és most hajrá ruhát nézegetni! 🙂 Találsz pénzkímélő ruhákat itt, és gyönyörű exkluzív ruhákat itt!

2019-11-26T00:32:25+00:00