A tökéletes menyasszonyi ruha kiválasztása nagy feladat.

Nem néhány perc amíg megtalálod álmaid menyasszonyi ruha költeményét. Időt kell adni neki, akár a nagy napot megelőzően hét-nyolc hónappal is érdemes a menyasszonyi ruha keresését elkezdeni.

Ha a következő tanácsokat követed, nagy hibát már nem követhetsz el az esküvői ruha kiválasztásában.

Egyet értünk abban, hogy a tökéletes esküvői ruha kiválasztása egy nagy jelentőségű dolog minden menyasszony életében. Van aki rögtön bele szeret szinte az első menyasszonyi ruha kompozícióba amit meglát, van aki hetekig vagy akár hónapig próbálgatják az esküvői ruha kínálatot amíg megtalálják a tökéletest.

Egy valami viszont holt biztos: Mindenképpen figyelembe kell venni bizonyos szempontokat a menyasszonyi ruha választáskor.

A tökéletes menyasszonyi ruha: Stílus.

Az esküvői ruha stílusa a legfontosabb feladat amit mérlegelnünk kell.

Képzeld magad el esküvődet: gondolatban milyen menyasszonyi ruha van rajtad?

Hercegnő stílusú? Nagyvárosi díva? Netán egy letisztult minimalista menyasszonyi ruha fazon?

Ha megvan hogy melyik esküvői ruha stílus áll legközelebb hozzád, a legfontosabb kérdésen már túl is vagy.

A tökéletes menyasszonyi ruha: Helyszín.

A szertartás és utána a lagzi helyszíne szintén nagyban befolyásolja menyasszonyi ruha választásodat.

A megfelelő menyasszonyi ruha kiválasztását befolyásolja hogy egy komolyabb helyszínt terveztek, például egy kastélyt béreltek ki a nagy napra, vagy egy lazább, családiasabb esemény van tervbe véve.

A tökéletes menyasszonyi ruha: Fazon.

A menyasszonyi ruha fazonjának szempontjából az alak az elsődleges átgondolni való. Részletekbe menően itt még nem kell kitalálni a pontos menyasszonyi ruhát, elég csak a körvonalát, alapvető esküvői ruha megjelenését kitalálnod.

Ebben segít, ha a menyasszonyi ruha vágyadat részletesen össze írod magadnak. Akarod hogy a menyasszonyi ruha takarja a vállakat? Péntos menyasszonyi ruhát szeretnél vagy pánt nélkülit? Milyen legyen a menyasszonyi ruha ujja? Zárt menyasszonyi ruha legyen, vagy dekoltált? Milyen hosszú legyen a menyasszonyi ruha szoknya része? Ezek mind nagyon fontos szempontok és segítenek fejben megálmodnod álmaid menyasszonyi ruháját.

A tökéletes menyasszonyi ruha: Szín.

Abban a csodálatos korban élünk ahol már nagyon széles a menyasszonyi ruha kínálat színválasztéka. A klasszikus fehér menyasszonyi ruha mellett egészen rendhagyó színű menyasszonyi ruha költemények is megtalálhatók a kínálatban. Oda kell figyelni hogy nem minden szín passzol mindenkihez, sok szempont befolyásolja az ideális menyasszonyi ruha szín választást. A szemed színe, a hajad színe, de még a bőröd árnyalata is fontos a menyasszonyi ruha színének kiválasztásakor.

A szokásokkal ellentétben meglepő módon a hófehér menyasszonyi ruha az, ami szinte a legkevesebb menyasszonynak áll jól. Javasolt felpróbálni néhány tört fehér, ekrü vagy porcelán színű esküvői ruha variációt. A vajszín, a krém színek és a tojáshéj szín szintén jó menyasszonyi ruha választás lehet. Bevállalósabbak megpróbálhatnak egy pezsgő színű menyasszonyi ruhát, vagy akár egy rózsaszín vagy arany színű menyasszonyi ruha variációt, amennyiben az esküvő stílusa engedi.

Tarts velünk cikkünk második felében is ahol a menyasszonyi ruha anyagáról, díszítettségéről, az évszak befolyásoló tényezőjéről beszélünk!

Köszönjük hogy velünk tartottál, most pedig nézd meg menyasszonyi ruha kínálatunkat 🙂 Szeretnéd látni a legexkluzívabb modelleket? Kattints ide!

2019-11-26T00:34:30+00:00