Menyasszonyi ruha trendek 2019-ben

Egy válogatás cikk néhány menyasszonyi ruha stílussal, inspiráció gyanánt 🙂

Szokás mondani, a Menyasszonyi Ruha örök darab. Ez valóban helytálló, azonban egy ilyen klasszikus viselet is képes a megújulásra, csakúgy ahogy minden más. Ez az élet rendje.

Csakúgy mint az utcai viselet divat irányzatai esetében is, ezen ünnepi darab esetében is vannak aktuális trendek, sokszor kifejezetten látványos újítást csempészve a trendekbe.

2019-ben például látható trend lesz a „királyi esküvő” dizájn, a maga hangsúlyos, nagy méretű menyasszonyi ruháival, a részletgazdag kidolgozásokkal, de természetesen a minimalista megoldások sem maradnak le a palettáról.

Cikkünkben bemutatjuk mik voltak a nyerő stílusok a kifutókon:

Ilyen lesz a Menyasszonyi Ruha 2019-ben!

Elöl nyitott szoknyák:

menyasszonyi ruha trendek1

Lássuk be: kiváló kis trükk ez a menyasszonyi ruha megjelenésének alapos megfűszerezésére. Abban az esetben is megkönnyíti a dolgodat, ha nehezen jutsz döntésre: egy visszafogottabb, szűkebb szoknyás, vagy egy méretben nagyobb fajta alsórészt szeretnél viselni? Ezzel a trükkel mindkettőt megkapod. Bónusz: a legtöbb ilyen ruha alsórész különálló külső szoknyával érkezik, így később akár le is veheted és egy kényelmesebb, praktikusabb ruhában folytathatod az estét.

Hercegnős fazon:

menyasszonyi-ruha-trendek-2019-hercegnos-3
Hercegnős menyasszonyi ruha

Lehet hogy újra kezdi ez a stílus fényikorát élni, lehet hogy soha nem is vált divatja múlttá, ki tudja. Egy biztos, egymást érik a Királyi Családok esküvői mostanság, ez természetesen és szükségszerűen megihlette a világ esküvői ruha divatját is.

Hosszú ujjú Menyasszonyi Ruhák:

Hosszú ujjú menyasszonyi ruha

Szavakkal nehéz kifejezni mennyire romantikus és elegáns választás a hosszú ujjú ruha. A klasszikus és nem utolsó sorban rendhagyó, szokatlan, emlékezetes megjelenésük mellett ez a választás különösen praktikus is a hűvösebb estéken.

 

Vállak, vállak és vállak.

hangsúlyos-váll menyasszonyi ruha
menyasszonyi-ruha-trendek-2019-vallak1

Több szempontból is megnyerő a hangsúlyos vállrésszel rendelkező esküvői ruha. Markáns keretet ad az arcnak és garantáltan oda vonzza majd a tekintetet. Kifejezetten divatosak lesznek a váll résznél elhelyezett virág motívumok.

Köpenyek. Bizony, köpenyek.

menyasszonyi ruha divat - köpenyek1
menyasszonyi ruha divat - köpenyek2

Hiszen miért érnéd be egy átlagos menyasszonyi ruha választással…
ha lehetsz szuperhős is?! 😉

Rétegek, rétegek és rétegek.

Rétegelt menyasszonyi ruha

Úgy tartja a mondás, a kevesebb több. A kifinomult ízléssel rendelkezők tudják hogy ez így igaz, ám vannak kivételek: a menyasszonyi ruha rétegeiből például sosem elég 😉

Tollak? Tehát… tollak? Igen! Tollak!

tollas menyasszonyi ruha

Elképesztően drámai, filmbe illő hatást lehet elérni egy hasonló díszétésű választással. Igazi Ötvenes Évek!

Színes menyasszonyi ruhák!

menyasszonyi-ruha-trendek-2019-szines-3
színes menyasszonyi ruha

A mi felfogásunk szerint a menyasszonyi ruha szinte kötelezően fehér, hiszen a nyugati kultúra szabályai érvényesek nálunk is. Ez azonban egyáltalán nem egy világ szerte érvényes szabály, vegyük csak példa gyanánt a keleti kultúrák csupa színes viseleteit. Ez a kőbe vésettnek tűnő szabály azonban egyre inkább lazulni látszik, egyre sűrűbben jelennek meg a kifutón a színes kompozíciók is.

Egyszerű, letisztult formaterv.

menyasszonyi-ruha-trendek-2019-minimal-6
minimalista menyasszonyi ruha

Dominánsak lesznek 2019-ben a hangsúlyosan díszített kompozíciók, de ugyanilyen széles lesz a felhozatal az elegánsan letisztult esküvői ruha kompozíciókból is. Érdemes számításba venni ezekkel a minimalista költeményekkel kapcsolatban azt is, hogy esküvő után gyakorlatilag estélyi ruhaként is bármikor felvehetsz egy ilyen menyasszonyi ruhát.

 

Le a vállakkal!

menyasszonyi ruha alacsony vállrésszel
menyasszonyi-ruha-trendek-2019-nyitottvall-7

Időtlenül örök a vállakat szabadon hagyó menyasszonyi ruha, nem csoda hogy sűrűn előfordult a kifutókon egy ilyen variáció. Kifinomult, kecses és sokkal elegánsabb is tud lenni mint a dekoltált darabok.

 

Csillogás, csillogás és csillogás!

csillogó menyasszonyi ruha1

Viszonylag új menyasszonyi ruha trend a csillogó szálakkal és/vagy flitterekkel ellátott ruha. Fiatalos és vidám, ha ilyen vagy, ajánljuk Neked is ezt a menyasszonyi ruha választást!

Virágos esküvői ruha? Simán! 😉

csillogó menyasszonyi ruha2
csillogó menyasszonyi ruha3

Borítékolhatjuk: a 2019-es menyasszonyi ruha trendben biztos helyük van a virág mintáknak, illetve a különböző felhelyezett virágos applikációknak. Romantika, bájosság, érintetlen ártatlanság: tökéletes szellemiség egy manyasszonyi ruha számára.

Nagy méretű masnik

csillogó menyasszonyi ruha4

Nem tudunk és nem is akarnánk megúszni egyetlen év menyasszonyi trendjét sem a hatalmas, széles, vidám, szeretett masnijaink nélkül. Igazi telitalálat ha ilyen darab mellett teszed le a voksod!

Nadrág? :O A menyasszonyi ruhába??

nadrágos menyasszonyi ruha1

Ki mondta hogy csak egyikőtök viselheti a nadrágot az esküvőn? Igazán vagány és rendhagyó menyasszonyi ruha választás elehet egy nadrágos menyasszonyi ruha kompozíció is.

 

Köszönjük hogy velünk tartottál a 2019-es menyasszonyi ruha trendet bemutató bejegyzésünkben! Tovább nézelődnél? Kattints IDE és tekintsd meg menyasszonyi ruha kínálatunkat!

2019-01-04T12:08:53+00:00