Esküvői Ruha Trend – Ékszerek

Folytatjuk Esküvői Ruha Viselet sorozatunkat, melyben most biztosan sok hölgy kedvenc részéhez érkeztünk el:

8. tipp esküvőre: Milyen ékszerek egészítik ki legjobban esküvői öltözetünket?

esküvői öltözék - ékszerek

Talán az egyik leghasznosabb hatása a szín és stílus, illetve fazon béli letisztultságnak (néhány példától eltekintve) az, hogy nagyszerűen érvényesülnek kedvenc ékszer választásaink a ruha mellett, hiszen szó szerint olyasmi a helyzet mint amikor a művész egy tiszta vászonnal kezd el dolgozni.

Tipp: válassz az esküvői öltözékeddel harmonizáló ékszert, úgy stílusban, mint színeiben. Amely ékszer akár ragyogóbb, figyelem felkeltőbb is lehet esküvői ruha viseletednél. Így rögtön, egyetlen jól irányzott mozdulattal sokkal ünnepibb, elegánsabb lett a szetted.

A nyakékek, fülbevalók, karkötők kiváló esküvői viselet kiegészítők, de ne feledjünk meg a hajékszerekről sem például, amelyek csodálatos kiegészítői egy szép esküvői ruha választásnak.

A Szofi Esküvői Ruhaszalon nagy választékban kínál menyasszonyi ruha kiegészítőket.

Ezeket itt találhatod:     szofieskuvoiruha.hu/eskuvoi_ruha_kiegeszitok/

 

9. tippünk esküvőre: Ékszerek után egyéb kiegészítők

esküvői ruha - stóla

Menyasszonyi ruha esetében, nem csak a táska és az ékszerek a számba vehető kiegészítők. Tekintettel kell lenni a templomi szertartásra is (ha van). Érdemes egy fátylat, kendőt vagy stólát is magunkhoz venni, arra az esetre ha a templom és/vagy a szertartás természete megkívánja hogy a templomi szertartás alatt magunkra terítsük.

10. esküvői ruha tipp: Smink és Frizura

esküvői divat - smink

Ugyanaz a választandó irányvonal egy jól sikerült smink esetében is, mint az ideális öltözet esetében. A letisztult, elegáns megjelenés itt is kulcsfontosságú. Tippünk: érdemes a letisztultabb ruha választás mellé a natúr és bronzos árnyalatokat keverni. Letisztult esküvői ruha kiváló kiegészítője lehet egy erőteljesebb rúzs választás is.

A frizurák terén érdemes kerülni a tiarákat. Habár nagyszerűen mutat egy jól megválasztott esküvői ruha mellett, mégsem tudjuk javasolni, nehogy azt gondolja a násznép hogy szeretnénk a Menyasszonyt is túlragyogni. Kiváló választást jelentenek a loknik és a kontyok is.

Ezzel véget ért esküvői öltözet bejegyzés sorozatunk. Köszönjük ha eddig velünk tartottál és egyúttal gratulálunk, már mindent tudsz a legjobb esküvői ruha kiválasztásának fortélyairól! Reméljük segíthettünk, hogy a számodra legelőnyösebb és legszebb esküvői öltözetben pompázz barátnőid esküvőin!

 

Böngéssz menyasszonyi ruha kínálatunkból és találd meg a Neked megfelelőt a Nagy Napra! Kattints IDE!

2021-04-25T08:11:18+00:00