Folytatódik esküvői ruha stílus és etikett feltáró sorozatunk:

7. TIPP ESKÜVŐRE: ESKÜVŐI CIPŐ

esküvői ruha és cipő

Esküvői ruha, beszéljünk a cipőről: Az alapok

Azt hiszem mindannyian egyet értünk abban mennyire fontos szempont itt is a kényelem.

Tény ami tény szó ami szó, egy csinos alkalmi esküvői ruha valóban úgy mutat a legjobban ha alá van támasztva egy szép magassarkú cipővel. Ezzel együtt, ha nem vagy hozzá szokva a magassarkú cipőhöz, vagy igen, de sose bírtad túl jól, ezekben az esetekben érdemes alaposan fontolóra venni hogy jó ötlet-e úgy elmenni egy esküvőre, hogy minden egyes talpon töltött percben arra vágyj hogy végre leülhess. Főleg hogy korábban már megbeszéltük azt a szempontot is, hogy egy esküvő bizony nem egy vacsora vagy egy színház este, hanem egy egész napos nagy menet.

Esküvői ruha, beszéljünk a cipőről: Mélyedjünk bele jobban!

Kiemelkedően fontos tehát az esküvői ruha és teljes esküvői öltözet összeállításakor, hogy megfelelően kényelmes lábbelit válassz az alkalomra. Fontos továbbá az a kis trükk is, hogy ha az alkalomra vásárolt új cipőt választasz, előtte mindenképpen „törd be” egy néhány órás viseléssel. Ha nem akarod össze piszkolni, akár otthon is. Fura dolog egy csodálatos magassarkú esküvői cipő és a kedvenc otthoni pólód kombinációjában szaladgálni a lakásban. De hidd el meg fogod hálálni magadnak. Amikor az esküvőn már sokadik órája lesz a lábadon az új, gyönyörű cipő költemény, és még mindig nem lesz kényelmetlen a viselete. Okos dolog bebiztosítani magad azzal, hogy az esküvői öltözék részeként magaddal viszel egy váltás cipőt, akár laposat. Hogy felüdülést nyújtson az esti táncos mulatság során.

Ezek mellett, ha pénztárcád engedi, készíttethetsz egyedi cipőt is. Nyilván ez a leg kompromisszum mentesebb megoldás. Itt stílusból, fazonból és kényelemből egyaránt a maximumot kapod.

Akár az esküvői ruha esetében, ügy az esküvői öltözet részét képező cipő választás esetében is meghatározó az esküvő stílusa. Például, ha kertben vagy egyéb laza talajú kültéren tartott esküvőre vagy hivatalos. Ilyenkor sajnos le kell mondanod a magassarkú adta előnyökről. Míg ha elegánsabb környezetben lesz a mennyegző, úgy viszont mindenképpen illő az esküvői ruha mellé egy megfelelően classy cipőt is választani.

A következőkben alaposan bele mélyedünk a kiegészítőkbe, a smink és a frizura kérdésébe. Hiszen ezek is kiemelkedően fontos részét képezik a megfelelő esküvői ruha kompozíciónak. Maradjatok velünk esküvői öltözék cikksorozatunkban, addig is legszebbeket kívánjuk!

Bérelhető menyasszonyi ruháink: kattints IDE!

Eladó menyasszonyi ruháinkat ITT érheted el.

2018-11-14T16:37:38+00:00