Stílustippjeink az etikus és divatos esküvői ruha kiválasztásához:

4. tipp esküvőre: A ruha stílusa.

esküvői ruha ötlet

Előzőleg megbeszéltük a megfelelő esküvői öltözék színét, fazonját és anyagát, most beszéljünk egy kicsit bővebben a ruha stílusáról!

Előzőleg említettük már a „kevesebb több” aranyszabályt. Nehéz eléggé kihangsúlyozni hogy a ruha stílusának kiválasztásakor ez mennyire fontos hogy érvényesüljön.

Örömanya jó ha van egy esküvőn, örömlány azonban kevésbé. Ezen logika mentén gondolkodva, kerüljük a túlzottan kihívó, mondjuk ki őszintén: túl szexi ruhákat. Megtaláljuk nekik az alkalmat a szombat esti partykon, esküvői öltözet gyanánt azonban kevésbé ajánljuk jó szívvel az ilyen ruhákat. Főleg egy templomi esküvőn veszi ki magát előnytelenül egy erotikával túlzottan felfűtött ruha. Úgy az Úr, mint a család színe előtt, habár a család véleménye valószínűleg sokkal hamarabb talál el minket.

5. esküvői öltözék tipp: Kényelem

esküvői ruha és esküvői nadrág

Ne felejtsük el az esküvői ruha stílusának kiválasztásakor a kényelmi tényezőket sem. Kifejezetten előnyös, ha a kiválasztott esküvői öltözet nem csak csinos, de amikor az esküvői menü sokadik fogásánál tartunk és már az előző fogásnál is biztosak voltunk benne, hogy ebből kidurranás lesz a végén, ekkor se kelljen lélegeztető gép ahhoz hogy levegőt kapjunk benne. Ne felejtsük el, egy esküvő egy egész napos menet. Nagyon fontos tehát hogy csak olyan esküvői ruhát válasszunk amiben egészen biztos hogy maximálisan kényelmesen fogjuk érezni magunkat a nagy napon, az első perctől az utolsóig.

6. esküvői öltözet tipp: Nadrágot az esküvőre??

esküvői ruha - nadrág

Bátrabb hölgyeknek ajánljuk ezt a döntést. Biztosan sokan megcsodálják (és, legyünk őszintén, sokan megbámulják, egyen-ketten talán még meg is rosszallják) ha Te hordod a nadrágot az esküvőn. Ugyanakkor végülis egyáltalán nem szabály, sem írott sem pedig íratlan, hogy a megfelelő esküvői ruha kizárólag szoknya vagy ruha lehet. Számtalan olyan overált lehet találni amelyek bőven vannak legalább olyan elegánsak mint például egy ruha. Illetve érdemes megemlíteni hogy amennyiben hűvös idő várható az esküvő napján, egy nadrág még egyéb praktikumoknak is eleget tesz egy szoknya vagy ruha választáshoz képest.

Kedvet kaptál? Gyönyörködj eladó menyasszonyi ruháinkban IDE kattintva, vagy böngészd bérelhető menyasszonyi ruháinkat, kattints IDE a kínálatunkért!

2018-11-14T19:18:12+00:00