Esküvői ruha, Menyasszonyi ruha, Menyecske ruha, Koszorúslány ruha, Örömanya ruha

A Szofi Esküvői ruhaszalon Budapest belvárosában, a Teréz kőrúton, az Oktogon közelében található.

A plázák csillogó villogó világa helyett a Szofi Esküvői ruhaszalon családias környezettel vár téged, hogy a nagy nap egyik lefontosabb eseménye, a menyasszonyi ruha választás és a menyasszonyi ruha próba igazán felejthetetlen élmény legyen.

Szofi Esküvői ruhaszalon Budapest

Szofi Esküvői ruhaszalon Budapest – Hatalmas választék, Ruhapróba, Ruhaigazítás

Szofi Esküvői ruhaszalon Budapest

Folyamatosan bővülő kínálatunkban több, mint 200 féle menyasszonyi ruha, menyecske ruha, koszorúslány ruha, örömanya ruha közül választhatsz, melyekhez kiegészítőkből is nagy választék áll rendelkezésre.

A menyasszonyi ruha választás előtt mindig érdemes körülnézni weboldalunkon, hogy érkezésed előtt előkészíthessük az általad kiválasztott ruhákat.

https://szofieskuvoiruha.hu/

Szofi Esküvői ruhaszalon Budapest – Prémium kiszolgálás pénztárcabarát árak

A legtöbb általunk kínált menyasszonyi ruha 100.000 Ft alatt megvásárolható. Vannak prémium kategóriás ruháink, amelyek  bérelhetők is..

A kedvező menyasszonyi és esküvői ruha árak mellett munkatársaink készséggel és kimeríthetetlen türelemmel, kedvességgel segítenek neked a megfelelő esküvői ruha kiválasztásában és felpróbálásában, hogy a nagy napon minden tökéletes legyen.

Ha nem vagy biztos abban, hogy melyik a neked való menyasszonyi ruha, kérd munkatársaink segítségét, több, mint egy évtizedes tapasztalatukkal rengeteg időt spórolnak neked és sok bosszúságtól is megkímélnek.

Szofi Esküvői ruhaszalon Budapest
Válassz esküvői ruha kategóriáink közül!

Megvásárolható menyasszonyi ruha kínálatunk böngészéséhez kattints ide !

Jelentkezz be ruhapróbára!
2021-04-15T07:52:00+00:00