A NLCafé által közölt cikk szerint ezek a legnépszerűbb menyasszonyi ruhák 2018-ban

Hasonló fazonú ruhákat találhatsz a

 http://szofieskuvoiruha.hu/elado-menyasszonyi-ruha/

oldalunkon.

1. Hátul mélyen kivágott csipkecsoda

A Grace Loves Lace márka földig érő, hátul derékig kivágott, teljes mértékben csipkével borított ruhája akár az őszi esküvőkre is tökéletessé lehet. A lágyan leomló rózsamintás anyagból készült ruha uszály megoldása pedig épp olyan, mintha csak a nagyi fotójáról másolták volna – bár valószínű, hogy azért ő ennél diszkrétebb kivágású fazont viselt.

KÉP: INSTAGRAM.COM/GRACE_LOVES_LACE

2. Kétrészes menyasszonyi ruha

Karen Willis Holmes kétrészes menyasszonyi ruhája is listás lett. A letisztult, sallangmentes stílus kedvelőinél igazi favorit lehet a rövid ujjú, tört fehér szaténból készült ruha, amelynek magas derekú szoknyája enyhén A-vonalú, míg a felsőrész tőle különálló crop top fazon, ami pici bőrvillantást is engedélyez deréktájon. A valóságban azért ezt a stílust mindenképp az izmos hasúaknak ajánljuk.

KÉP: INSTAGRAM.COM/KWHBRIDAL

3. Nem fehér romantika

Maggie Sottero Bateau nevű, bézsbe hajló, hímzésekkel gazdagon díszített esküvői ruhája maga a tömény romantika, tökéletes választás hozzá a picike fátyol, hogy kellő modernség is keveredjen az outfitbe.

KÉP: PINTEREST.COM

4. Masnis különlegesség

Anna Campbell esküvőiruha-készítőtől egy felül csipkés, enyhén a vállat takaró fazon is nagy népszerűségnek örvend (és eláruljuk, a toplistások között egyetlen egy sincs, ami pánt nélküli típus lenne), amelyen külön gyönyörűség a hátul megköthető szatén masni. Csipkéből persze itt sem csak a felsőrészre jutott, a szoknya alját is gazdagon díszítették a romantikus kelmével.

KÉP: PINTEREST.COM

5. Vízhullámos menyasszonyi ruha

Igazi hercegnős menyasszonyi ruha, de nem fogsz úgy kinézni, mint egy fura sütibaba. A Hayley Page ruhatervező  szoknyarészének sokrétegű, fodrozódó anyaga légies és meseszerű. Nincs rajta egyetlen picike flitter vagy gyöngy. A szatén felsőrész ízléses megoldása sem igényel semmi extrát, ahhoz, hogy valódi kedvenc legyen.

KÉP: PINTEREST.COM

6. Hosszú ujjas, zárt csipke

Az Emma Beaumont által tervezett ruhához hasonló a vékonyka, törékeny menyasszonyok számára remek választás lehet, hiszen a felsőrész gazdag díszítettsége és a zárt nyakrész erősít, miközben eleganciáját a minta nélküli szoknya tökéletesen kiemeli.

7. Egy csipke díszítésű kedvenc

Az Olivia Bottega által tervezett esküvői ruha mindent tartalmaz, ami széles körben népszerű lehet: abroncsos szoknya, csipke és hímzett díszítések, mindez hófehér anyagból. A hosszú csipkeujj hordoz magában egy csipetnyit Katalin hercegné egykori ruhájának stílusából, míg a vállakat szabadon hagyó fazon a mai divattrendekkel kacsint össze
.

Az eredeti cikket itt találod:
https://www.nlcafe.hu/shine/20180711/7-legnepszerubb-menyasszonyi-ruha-pinterest/

2018-09-23T08:54:51+00:00